Kedlubnová omeleta s rajčaty
Dnes se mi nechtělo vyvářet a tak jsem opět spotřebovala to, co v lednici vypadalo, že se brzy zkazí. Tak vznikl další recept pro Zdravě z mého stolu (
zde).
Co je potřeba (1 porce):
- kedluben
- rajče (1 velké či dvě menší)
- 2 vejce
- pažitka
- sójová omáčka
- sýr na posypání ( já použila 1 plátek 20% eidamu)
- panenský kokosový olej na vymazání
Postup:
Očistěte zeleninu. Nastrouhejte kedluben nahrubo. Teflonovou pánev jsem pouze vymazala kokosovým olejem. Na zahřáté pánvi 2-3 minuty osmahněte nastrouhaný kedluben. Zalijte rozšlehaným vejcem se 2 lžičkami sójové omáčky. Po chvíli obraťte. Omeleta se nejspíše potrhá, ale po obrácení to jde ještě vařečkou "uhňácat" zpět do požadovaného tvaru. Obložte rajčetem a sýrem. Po dokončení posypejte nasekanou pažitkou.
Dobrou chuť!
Žádné komentáře:
Okomentovat
Prosím, pište slušně a konstruktivně. Děkuji.