čtvrtek 12. února 2015

Čokoládovo-fazolový koláč

Čokoládovo-fazolový koláč aneb jak do dětí chutně, snadno a rychle dostat luštěniny


Asi po sto letech jsem si koupila časopis Dieta. Zaujaly mě recepty na "chytré mlsání" a tak jsem se rozhodla jeden vyzkoušet.


Koláč mohu jen doporučit! Příprava je snadná, ingredience dobře sehnatelné (např. pro černé fazole jsem nemusela až do zdravé výživy). Koláč zmizel velice rychle! Všem chutnalo. Je hodně sytý, takže se ho moc nepřejíte. Ideální pro mě. Chci-li zdravě hubnout a mé nezdary většinou troskotají na touze po sladkostech, není nic lepšího než se naučit "mlsat správně". To mě nyní přivádí na cestu k poznávání raw food, ale o tom jindy.

Tentokrát jsem doma neměla vše 100% podle receptu. Třeba čokoládu jsem neměla více procentní a bio kvalitní...Použila jsem zkrátka obyčejnou mléčnou milku, co byla doma. Taky jsem nevěděla, jak bude na fazolový koláč reagovat dcerka, tak jsem začala opatrně. Rýžové mléko jsem nahradila obyčejným, takže proto jsem psala, že jsou ingredience dobře sehnatelné. Příště se pokusím dokoupit přesnější ingredience podle receptu.




Žádné komentáře:

Okomentovat

Prosím, pište slušně a konstruktivně. Děkuji.